Evenimentul zilei, 9 ianuarie 2007 – un articol semnat de Vlad Odobescu ( Frankfurt):

Veteranii “exilului” ne sfatuiesc sa nu dam o tara in constructie pe un Occident in decadere.

Foarte nationalista, dar mai mult pentru Germania, se declara Michaela Schöck, sasoaica ajunsa aici in anii ‘70. “In momentul de fata, este criza in Germania. In cativa ani, se va ajunge la o nivelare intre Romania si Europa, iar oamenii nu vor mai cauta de munca in partea asta”, preconizeaza ea.

Dupa ce a spalat pe jos, a facut scoala si s-a angajat la posta. Traieste acum dintr-o pensie de 700 de euro, din care 100 se duc din prima pe asigurarea de sanatate, iar alti 500 pe chirie. Ramane venitul sotului, pensionat imediat dupa intrarea in forta a muncitorilor polonezi pe santierele nemtesti: el castiga in jur de 13 euro pe ora, polonezii cereau doar patru, iar seful incepuse sa se uite stramb. (Cititi articolul)

(Fragmentul a fost preluat din cotidianul Evenimentul zilei, cu respectarea prevederilor Comunicatului CRP privind protejarea drepturilor intelectuale.) 
 

This entry was posted on Tuesday, January 9th, 2007 at 09:59 and is filed under Galaxia "Diaspora". You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.