21
Jan

România de la televizor

   Posted by: Dan   in Opinii

Jurnalul National, 22 ianuarie 2007 – un articol semnat de Ralu Filip:

Asa-zisul scandal al biletelor s-a nascut, creste si o sa moara la tv. El nu are nici o legatura cu Romania reala, unde se intampla cu totul alte lucruri, unele bune, altele grave.

Avem posturi tv, emisiuni, analisti si jurnalisti care nu stiu sau nu pot sa existe in spatiul public altfel decat vorbind despre politica. Avem prea multi politicieni care adora sa-si piarda timpul privind la tv cine si ce discuta despre ei sau discutand ei insisi tot la tv despre altii. Avem si o neinfranata apetenta de-a bate apa-n piua. Colac peste pupaza, mirajul sticlei a luat mintile multora dintre noi. Aceasta e Romania de la televizor.

 

Intr-un asemenea context, este normal ca biletelele sa puna in miscare masinaria de tocat vorbe. Sa genereze un vartej devorator de pareri, acuzatii, scenarii, speculatii si angajamente. Sa nasca patimi si controverse. Sa intareasca liniile si baricadele fronturilor care ne despart. (Cititi articolul)

(Fragmentul a fost preluat din cotidianul Jurnalul National, cu respectarea prevederilor Comunicatului CRP privind protejarea drepturilor intelectuale.)

This entry was posted on Sunday, January 21st, 2007 at 22:13 and is filed under Opinii. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.