Pâna azi credeam cu sfintenie in zicala aceea cu neuronul care se plictiseste in calota craniana a unei blonde; acum m-am convins ca se poate si mai rau. Vietatii unicelulare de mai jos i-a plecat chiar si neuronul cu pluta (de prea multa scârba, probabil); i-a mai ramas doar hormonul, dar se pare ca nici ala nu se simte prea bine. Hai sictir!

Hormonul sensualPoporul român este cretin si incerc sa il decretinizez – perora tembela starleta blonda, cea stapânita de te miri câte complexe, acum câteva seri la ProTV. Intr-o emisiune la fel de idioata precum protagonista lu’ peste. Dar apropo, oare ea are peste?
[Daca aveti peste 18 ani, puteti da clic pe poza pentru imagine marita.]

Nenorocenia pamântului! Decât sa ma decretinizeze spurcaciunea asta, prefer sa ramân nedecretinizat. Va rog sa ma credeti pe cuvânt ca daca as fi cu ea pe o insula pustie, as prefera sa ma decretinizez cu vreo camila si nicidecum cu ea. Accept aproape orice e omenesc pe lumea asta, dar prostia grosolana imi produce o sila greu de descris in cuvinte. Ii propun hidoseniei siliconate sa inceapa procesul de decretinizare cu ma-sa, apoi sa-l continue cu propria-i gaoaza insalubra. In viata mea de zi cu zi nu injur prea mult; dar un asemenea specimen face sa mi se buluceasca toate obscenitatile lumii la iesirea din gura. Noroc cu editorul de text care e setat sa respinga ab initio expresiile triviale.

Am persiflat intotdeauna prostia, ingâmfarea fara temei si chiar am criticat unele defecte de-a dreptul ereditare constatate la unii compatrioti. Dar nu mi-am permis niciodata sa afirm ca poporul ar fi in vreun fel sau altul. Odata pentru ca nu este adevarat, e o aberatie sa generalizezi, si in al doilea rând pentru ca ar fi o blasfemie de neiertat.

Mai am câteva gânduri vulgare si la adresa inconstientei postului tv care gazduieste asemenea muieruste nesimtite si filozofiile lor de doi bani doar de dragul unui pumn de arginti in plus scos din audienta. Sunt curios sa vad daca se autosesizeaza Consiliul National al Audiovizualului si de data aceasta. Desi nu-mi vine sa cred ca se vor osteni peste masura pentru asa un mezelic.

Dan Costinas

This entry was posted on Friday, February 6th, 2009 at 00:03 and is filed under Editie speciala, Somnul natiunii naste monstri. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

2 comments so far

 1 

Trebuie sa va cert un pic, domnule Costinas! Primatele sunt inteligente si simtitoare! 😀
Excelenta si cu naduf postarea.

February 6th, 2009 at 09:59
 2 

Cu totul altceva era programat sa apara astazi, dar atât de tare m-a iritat stirea incât a trebuit sa o comentez.

Am ezitat putin in alegerea jivinei; Euglena viridis a fost prima optiune. M-am decis totusi in favoarea babuinului pentru renumitu-i posterior oribil-rubiniu si pentru ca este cea mai nimfomana dintre primate (conform ultimelor cercetari din domeniul zoo-psihanalizei 🙂 ).

February 6th, 2009 at 21:01