12
Aug

Natura statica cu Galben

   Posted by: Dan   in Album de hArta

“Cand arta reuseste sa-i faca pe oameni mai buni, abia atunci avem dreptul sa vorbim despre arta.” ~ Panait Istrati

Natura statica cu Galben
©2009~D.C. (Clic pe foto pentru imagine marita)
This entry was posted on Wednesday, August 12th, 2009 at 00:00 and is filed under Album de hArta. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

4 comments so far

 1 

Acest felinar este extrem de sugestiv in aparenta lui discretie si modestie…Ce taine ale strazii ascunde si pe cine acopera el? Ar putea fi o idee pentru un tablou realist sau ar putea figura si intr-un tablou avangardist alaturi de alte cateva elemente mai abstracte. In orice caz, felinarul cu aceasta forma da un aer de vechime si de valoare chiar strazii pe care se afla…Asta imi sugereza mie.

August 13th, 2009 at 23:41
 2 

Multumesc pentru apreciere.
Va garantez ca nu are nici macar un singur pixel modificat; fotografia e 100% reala. Negrul din jurul galbenului este chiar negrul unei nopti de vara (iberica).

August 14th, 2009 at 00:54
 3 

Mie îmi evocă un târg arhaic, cu habitat cvasi-patriarhal despre care nu îţi vine să crezi că se va transforma în doar câteva decenii într-o metropolă stresantă pe care îţi vine adesea să o părăseşti şi să te întorci în copilărie de exemplu, dacă s-ar mai putea.

August 18th, 2009 at 20:10
 4 

Ambele interpretari incanta prin expresivitate, o fericita imbinare de lirism si rational bine chibzuit.
Bietul felinar strajuieste o alee din parcul unui castel din La Mancha secolului al VIII-lea.

August 18th, 2009 at 21:05