5
Oct

Schimbarea la fata

   Posted by: Dan   in Eveniment, Recomanda®ea de la 5

Grupul Editorial RAO:
“Deopotrivă ficţiune şi nonficţiune, în serii de autor sau în serii tematice, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii şi tineri.”

Grupul Editorial RAO

(Clic pe imagine pentru a intra in Universul RAO)

Mult asteptatul eveniment (in lumea online a cartilor) s-a produs: RAO a finalizat primenirea interfetei; noul site este foarte modern fara a fi deloc strident, este placut ochiului dar si usor accesibil, intr-un cuvant: excelent. Odata cu relansarea prezentei sale pe internet, Grupul Editorial ne-a rezervat si o surpriza (un tip de promovare in premiera absoluta in Romania):

Cea mai asteptata carte a ultimului deceniu, la Editura RAO

Bucuresti, 1 octombrie 2009 – Grupul Editorial RAO lansează un sistem inedit de promovare a titlului „Simbolul pierdut” de Dan Brown, autorul romanului „Codul lui Da Vinci”.

La numai doua saptamani de la aparitia titlului in limba engleza, editorii romani ai lui Dan Brown pun la dispozitia cititorilor din toata tara un sistem inedit de rezervare a romanului „Simbolul pierdut” in limba romana, pe baza de tichet de precomandă. Sistemul nu a mai fost utilizat pana acum in Romania si se refera la un tiraj special pe care Editura RAO il pregateste pentru 10 decembrie a.c., cu mai bine de o luna inaintea aparitiei volumului in librarii. Sistemul este simplu si consta in achizitionarea unui tichet disponibil in magazinele partenere din toata tara, in librariile RAO, dar si on line, pe site-urile rao.ro si raobooks.com.

Toti cei care isi doresc aceasta carte inainte de lansarea oficiala pe piata din Romania, pot achizitiona tichetul in perioada 1 octombrie – 30 noiembrie. In plus, tichetul de precomanda ofera si o reducere exceptionala de 14 lei pentru fiecare exemplar rezervat. [ Mai multe detalii ]

This entry was posted on Monday, October 5th, 2009 at 00:00 and is filed under Eveniment, Recomanda®ea de la 5. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

2 comments so far

 1 

Outside of a dog, a book is man’s best friend. Inside of a dog it’s too dark to read.

October 6th, 2009 at 18:15
 2 

~ Groucho Marx

October 12th, 2009 at 11:21