29
Aug

Despre bogăţie

   Posted by: Dan   in Gânduri interceptate

Părerea de duminică: «Bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care se mulţumeşte cu cel mai puţin.» ~ Octavian Paler

This entry was posted on Sunday, August 29th, 2010 at 00:00 and is filed under Gânduri interceptate. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

4 comments so far

Mica
 1 

“Sa ne imbogatim reciproc din diversitatea noastra” —- Paul Valery

“E mare bogatie sa te multumesti cu putin” —- Ioan Slavici

“Bogatia desfigureaza omul, dar nici saracia nu-l face mai frumos” —- Valeriu Butulescu

August 29th, 2010 at 03:25
Dorina
 2 

Cum să vorbesc despre bogăţie dacă: ,,Dar si sarac ca anul acesta, ca in anul trecut si ca de cind sint, niciodata n-am fost” – Ion Creangă

August 29th, 2010 at 18:07
Mica
 3 

Daca tot e duminica, si inca vara, deci relache, ca la noi nu e ca la teatru, chiar daca se pare ca suntem figuranti intr-un teatru absurd, am sa va dezvalui faptul ca din cand in cand, tardiv dar nu si prea tarziu 🙂 trec pe la doctor; Impricinatul doctor Corn vreau sa zic, ce-ati crezut?! 😉
Mi s-a intamplat si in dimineata asta. Subliniez tardiv, si-am dat de-o leapsa, tardiva si ea ;), via Tapirul, despre “Ciresari”.

Marturisesc aici, acolo n-am indraznit 🙂 sa deranjez, ca ma simt membru cu drepuri depline al clubului celor care citeau/traiau pe nerasuflate aventurile adolescentine ale Ciresarilor si pot sa fiu pusa si la stalpul infamiei pentru acest delict, ca nu-mi pasa.
Din seria celor 5 volume cred ca cel mai mult mi-a placut “Castelul fetei in alb” (nici acum nu ratez vreun castel pe unde-mi umbla pasii – cred ca de acolo mi se trege ;)) de regula ma simteam bine in pielea Mariei si-mi placea Victor.
De aici pornind ma intreb si intreb:
Pentru cati dintre noi (aia mai de demult !) “Ciresarii” a insemnat ceva si, cati dintre copii nostri mai simt aceeasi emotie la aventurile lor?

August 29th, 2010 at 18:38
Mica
 4 

Ar fi implinit 52 de ani. N-a fost sa fie!
RIP Michael
Un foarte scurt “remember”

# 1 —- in opinia mea:

Alte cateva piese care mi-au placut mie, desi n-am fost un fan MJ:
August 29th, 2010 at 20:26