1
Oct

Dosarul X. din urbea S.

   Posted by: Dan   in Editie speciala, Intrebarea zilei

În direct:
«Călătorie fantastică a unei nave spaţiale prin cosmos. „Zeii” ne vizitează. Urme ce nu se şterg.» ~ Erich von Däniken, “Amintiri despre viitor”, titlul capitolului 2

Am decis să intervin cu o ediţie specială din Salamanca (Spania) ca să vă arăt ce am descoperit pe zidul catedralei din localitate (fondată în anul 1334, dar reconstruită aproape din temelii între 1513 şi 1733): clic pe imaginea de mai jos pentru a vedea misteriosul detaliu fotografiat pe faţadă.
Ce părere aveţi, îi daţi dreptate lui Herr von Däniken?! Revin mâine cu mai multe informaţii.

Navigatorul
(Foto: ©2010 D.C. ~ “Mysterium”)

This entry was posted on Friday, October 1st, 2010 at 00:00 and is filed under Editie speciala, Intrebarea zilei. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

4 comments so far

 1 

M-ati facut curios si am cautat, dar misterul nu e asa de mare. Astronautul e o adaugire facuta la restaurarea din 1992. Problema este ca nu stiu de ce l-au mutilat. Asa ca nici urma de extraterestri.

October 1st, 2010 at 07:00
 2 

Cornetul de îngheţatăAtunci ce să mai spunem despre animalul fantastic care se răcoreşte cu o îngheţată la cornet?!
Mai multe detalii despre cine şi de ce a inclus acel cosmonaut bine camuflat printre decoraţiuni, în articolul de mâine.
Rămâne, totuşi, nedezlegat misterul mutilării statuetei. Dacă au fost nişte barbari de pe altă planetă?! Că Oameni cu siguranţă nu erau!!

October 1st, 2010 at 18:52
 3 

Dar dacă erau niște barbari de pe planeta noastră?! 😕

October 1st, 2010 at 22:59
 4 

Din punctul meu de vedere ar putea foarte bine să şi dispară de pe această planetă; n-am pierde nimic indispensabil.
Am citit recent despre o sentinţă pronunţată într-un tribunal din Washington D.C.: 19 ani de închisoare pentru un act de vandalism asemănător!…

October 2nd, 2010 at 00:02